14 februari 2008

Cirkus, Outletshopping och hjärtan

Nu är jag åter hemma igen efter en liten smålands/östergötlands tripp. Tisdagen spenderades mestadels i bil, med en resa upp till Vimmerby. Väl framme stod middagen framdukad då Jimmys mormor bjöd på biffar, sås och potatis. Sedan var det dags att sätta sig i bilen igen för resa mot Linköping och Cloetta center. Ojoj vilken cirkus det blev, väl inne på arenan och i väntan på matchen så kommer två matchvärdar fram och meddelar oss att de skall försöka ordna nya platser åt oss. Jaha där satt vi som frågetecken och fundera på vad som stod på. Några minuter senare så kommer en av värdarna tillbaka med nya biljetter åt oss. Först då får vi veta att vi absolut inte kan sitta kvar på våra platser med "den där" tröjan. Jeppe hade självklart sin HV 71 tröja på sig och uppenbarligen så var det inte passande då vi satt så nära LHC klacken.
Värden som för övrigt var en otroligt hispig och otrevlig kvinna hävdade bestämt att de nya platserna skulle vara minst lika bra och med sittplatser i rad.
Vi fick snällt tåga upp till de nya platserna som inte alls visade sig vara på rad. Nope inte en chans att vi accepterade det. Matchvärdarna vid denna sektion försod inte varför deras kollegor skickat bort oss och tillslut så kunde en av dem ordna så vi fick sitta på parkeringsvakternas platser, all heder åt honom. Matchen slutade som tur väl bra och det var en nöjd skara som åkte tillbaka till Vimmerby. Buuu för den arroganta matchvärden som ställde till problem för såväl oss som sina kollegor. Hyllning till dig på sektion Q som fixade och grejjade så vi fick en positiv upplevelse trots allt.
Onsdag och dags att bege sig hem till vardagen igen. Dock med ett otroligt trevligt stopp på Kosta outlet (äntligen). Den bästa outlet shoppingen jag har upplevt. Massor med snygga och billiga kläder och massvis med billig glas och keramikshopping mitt i hjärtat av glasriket. Kan varmt rekommendera ett besök.
Torsdag- hjärtedag, kökslabb och mys. Strålande solsken och en härlig förmiddag i gastronomiköken med massa mumsig mat i tallriksmodellanda. Eftermiddagsfika, fin fin blomgrupp av älsklingen och snart skall jag ordna med kvällsfika tills Jimmy kommer hem från träningen.
Kärlek till er från mig!

Inga kommentarer: